A WM RENDSZERHÁZ KFT. - WM Systems - Innováció az IoT rendszerekben : WM Systems – Innováció az IoT rendszerekben

Az alapítás óta

A céget Budapesten, 2002-ben alapították.

Jelenleg irodákat működtetünk Magyarországon, Szlovákiában, Romániában – ahol mintegy 30 munkatárssal dolgozunk, jórészt mérnökökkel.

Kik vagyunk?

Cégünk jelentős IT & IoT fejlesztő és gyártó vállalat Európában, továbbá nemzetközi forgalmazó cég világszerte.

Vezeték nélküli kommunikáció megoldásokat tervezünk és fejlesztünk, melyek az IoT (Internet of Things) és az M2M (gépek közti kommunikáció) technológiákon alapulnak, főként LTE és Narrow-Band alapú adatátvitelt, és teljeskörű szolgáltatásokat biztosítva Ügyfeleink részére.

Skálázható adatátviteli készülékeink a mobilszolgáltatók internet hálózatát (CDMA 450, 2G, 3G, LTE 4G, LTE-M, Narrow-Band) és a Felhő szolgáltatását használtják a rendszerek, valamint az adatközpontok összekapcsolására.

Ügyfeleinknek kínált termékcsaládjaink lefedik a nemzetközi piaci- és ipari igényeket – melyekkel az IoT piacra fókuszálunk, mobilhálózaton működő teljeskörű adatátviteli és megoldáskat kínálva (integrációs tevékenység, SIM-kártyás szolgáltatások).

Őket 17 év tapasztalataival, felkészültségünkkel, professzionális vezeték nélküli, adatátviteli megoldásainkkal szolgáljuk (hardver, szoftver és alkalmazás).

                               
                                  Kormos Béla
                                            Ügyvezető igazgató

Mi és Partnereink

A hazai- és nemzetközi mobilszolgáltatók, rendszerintegrátor cégek, közüzemi szolgáltatók, és energia szolgáltatók, vagyonvédelmi- és ipari cégek elismert partnerei vagyunk.

Cégünk a nemzetközi modulgyártók (Gemalto®, Telit®) sikeres Partnere.

Több neves nemzetközi cég folyamatos beszállítója vagyunk.

Termékeink

 • Smart metering modemek (víz, gáz, villamos áram) a smart grid hálózatokra
 • Utcai közvilágítás vezérlés
 • Smart grid & terhelés elosztási rendszerek (Load management)
 • Ipari IoT routerek, adatkoncentrátorok
 • Távfelügyeleti átjelzők (vagyonvédelem, tűzátjelzés)

Misszió

Továbbra is teljeskörű megoldásokat szeretnénk kínálni a Smart grid, az ipar, a szolgáltatók és az okos városok részére – legyen szó a energiafogyasztás távleolvasásról, távfelügyeletről, telemetriáról, ipari automatizációról vagy üzemeltetésről.

Hardver fejlesztéseinkkel, szoftver integrációs munkáinkkal megvalósítjuk az ipari igényeket, a telephelyi csatlakozástól, az adatátvitelen át, egészen a központi adatgyűjtésig. Miközben távoli elérést, vezérlést, monitorozást és folyamatos életjeleket, értesítéseket biztosítunk.

Vízió

Célunk az M2M/IoT folyamatok környezeti előnyeinek növelése, kiterjesztve a vezeték nélküli technológiákat a legújabb hálózati platformokra (mint Narrow-Band, LTE), és a speciális ipari- vagy zárt hálózatokra (CDMA 450, Narrow Band).

Projekteket indítunk, új piaci területek irányába, hogy az ügyfél-oldali igényeket kiszolgálva, termékeinket a nemzetközi piacokkal is megismertessük. Nyitottak vagyunk új célterületek és szektorok irányába.

A fejlesztésben és terméktámogatásban szerzett tapasztalatunk révén szeretnénk új Ügyfelek készülékeiket és rendszereiket bevonni, és azokat integrálva segíten munkájukat, rendszereik adat kommunikációját, bekapcsolva őket az IoT világába.

Értékeink

 • 16 év fejlesztői tapasztalat a mobil kommunikációs adatátviteli készülékek fejlesztésében
 • Kompatibilitás minden mobilhálózati platformon: CDMA 450 / 2G / 3G / LTE 4G / Narrow Band Cat.NB, LTE Cat.M
 • Vezetékés hálózatok (ipari Ethernet, RS485 Modbus, broadband Power Line kommunikáció), és vezeték néküli hálózatok (RF169/433/868, wireless M-bus) alkalmazása
 • Biztonságos és védett adatátvitel, két-irányú kommunikáció
 • Távoli elérés és egyszerű programcsere, konfiguráció készülékeinkkel
 • Gyártói igényekre szabott ipari mérők támogatása: Honeywell® / Elster®, Landis+Gyr®, Itron®, EMH®
 • Készülékeinken biztosított a távoli monitoring, a távfelügyelet, és menedzsment is melyekhez szoftvereket is kínálunk
 • A gyártás során nagy figyelmet szentelünk az ellenőrzési és minőségbiztosítási folyamatoknak
 • Termékeinket széleskörű teszteléseknek vetjük alá, melyeket tanúsítványok bizonyítanak

Tanúsítványaink

 • Vállalatunk az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert használja a „mobil adatkommunikációs készülékek tervezése és fejlesztése és az információs technológiai szolgáltatások működtetése” során. Jelenleg CERTOP ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk.
  Fejlesztési, gyártási- és üzleti folyamatainkat a minőségbiztosítási rendszer szerint szabályozzuk és működtetjük.
 • Felkészültünk az IT biztonság rendszer bevezetésére (ISO/IEC 27001).
 • 2016. óta rendelkezünk FIRA Platform tanúsítvánnyal. A megbízhatósági tanúsítvány igazolja, hogy cégünk tevékenységeit a nemzetközi normatívák és standardok szerint működteti. A tanúsítás igazolja, hogy vállalatunkkal az üzleti kapcsolatok kiépítése biztonságos, üzleti tevékenységünk megbízható.
 • A WM Rendszerház Kft. az Akkreditált Tudományos Innovációs Klaszter csoport tagja.
 • Az Európai Uniós fejlesztési projektjeinket az Új Széchenyi Projekt támogatásával valósítottuk meg.


Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.