M2M Router Pro - WiFi eléréssel! - WM Systems - Innováció az IoT rendszerekben : WM Systems – Innováció az IoT rendszerekben

A szélessávú 3G/HSPA szabványt támogató, jól bevált M2M Router Pro® router készülékünkkel most kiszélesítheti vállalkozása és otthona vezeték nélküli elérését, és Mobilinternetet biztosíthat a WiFi-n kapcsolódó eszközei számára!

pro3_
A router az OpenWRT® web felületén konfigurálható, ahol szinte gyerekjáték beállítani a kapcsolódáshoz szükséges adatokat.

Rendszerintegrátor cégek részére a nyílt forráskódú rendszer saját fejlesztésű szoftvereinek implementálását biztosítja!


További részletekért
érdeklődjön Kereskedőinknél !

A termék weboldalát megtekintheti itt.

Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

M2M Router PRO 3

Sokoldalú 3G / LTE 4G / LTE 450 MHz ipari router, Modbus Gateway funkcióval, WiFi és Dual-SIM opcióval, számos bővítési lehetőséggel

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.