FIRA – bronz-fokozatú megbízhatósági tanúsítványunk

Cégünk megkapta a nemzetközi FIRA Platform – bronz-fokozatát!

A megbízhatósági tanúsítvány igazolja, hogy vállalatunk fejlesztési tevékenysége során, valamint a gyártás- és a minőségbiztosítás területein, és a napi operatív munkavégzés (terméktámogatás, tanácsadás) is, mind a magas elvárásokat támasztó nemzetközi normák szerint, és folyamatainknak megfelelően működik.

A holland tulajdonú FIRA szervezet teljes átláthatóságot megkövetelő minősítési eljárása során (ISO 26000) folyamatainkat vizsgálta. Ennek eredményeit CSR Riport formában bocsátotta rendelkezésre, melyet bárki megtekinthet. A riport célja, hogy független szakértőként igazolják, biztonságos és megbízható üzleti kapcsolatot építhet ki cégünkkel.

fira-sustainability

 

FIRA bronz-fokozatú tanúsítványunkat megtekintheti itt.

A FIRA Platform weboldalát itt találja (angol nyelven).

Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Scroll to Top

We are using Google Analytics.

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.