Tájékoztatjuk Önöket, hogy újabb lépést tettünk az Ügyfeleink, leendő Partnereink minőségi kiszolgálása felé, amely a vállalkozásunk megalakulása óta fontos számunkra.

Ennek kapcsán 2013.03.01-tól weboldalunk „új ruhát kapott” letisztult, átlátható.

A weboldal mögött rejlő „szív és lélek” dinamikus motort bújtat, amely gyorsabb keresést tesz lehetővé, és támogatja a kereszthivatkozásokat, így könnyen eltalál a kívánt megoldás vagy termék oldalára.

Továbbra is hiszünk a GSM technológia, iparban történő terjedésében, ezért még nagyobb hangsúlyt kapnak az M2M (machine to machine), a gép-gép közötti kommunikációs Megoldások bemutatása.

A főoldalon és menürendszerben is bemutatott négy Megoldás csoport alatt mintegy 18 különböző területre szánt, és az egyedi esetekre testreszabott megoldás kerül bemutatásra a Biztonságtechnika, a Metering, a Monitoring és a Telemetria kategóriákon belül.

A cél az volt, hogy a lehető legegyszerűbben és közérthetően kerüljenek tálalásra a Megoldások és onnan lehessen tovább lépni a javasolt eszközök, Termékek felé. A bemutatott termékmegoldásoknál szereplő referenciák, és tanusítványok, valamint termék fotógaléria mind a közelebbi megismerést segítik.

Weboldalunk ráadásul sokkal élőbb lett, az egyes megoldások és termékleírások bemutatása éskapcsolódó dokumentumok mellett már ki is próbálhatja a megoldásokhoz kapcsolódó szerveres éswebes felületeket, demók formájában.

Úgy gondoltuk, hogy a jövőben sokkal inkább a Felhasználók számára érdekes megközelítésében szeretnénk tájékoztatást adni, az egyes fejlesztésekhez kapcsolódó, elérhető dokumentumokról,szoftverekről egyéb anyagokról, melyeket a termékek listázásánál a Letöltések oldalról teszünk elérhetővé meglévő Partnereink számára.

Gondoltunk a termékekhez beszerezhető Kiegészítőkre is, így a tartozéklistából mindenki megtalálja a számára leginkábbmegfelelőt.

Várjuk kapcsolatfelvételét, hogy évtizedes szakmai tapasztalatunkat nyújtva Önöknek, közösen találjuk meg a megbízható és költséghatékony megoldásokat vállalkozása igényeire.

 

Regisztráljon weboldalunkra és hírlevelünkre, hogy mindig tájékoztathassuk Önt a legfrissebb fejlesztésekről és közérdekű információkról!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.