Új Termék: WMV 300 járműkövető

GPS-alapú járműkövetés a WMV 300 tracker eszközzel


Engedje meg, hogy bemutassuk, a járműkövetési megoldásaink kapcsán, legújabb GPS termékünket!

A kiváló helymeghatározó képességekkel rendelkező WMV 300® tracker, IO-portjain képes a gépjárműhöz csatlakozni, és a bemeneteken kiolvasni a jármű digitális- és analóg jellemzőit, a rendelkezésre álló csatlakozási felületeken.

Ilyen jellemzők lehetnek pl. az üzemanyag szint, a gyújtás, az állás-, vagy épp a mozgás, az aktuális sebesség, vagy a járműre vonatkozó üzemmódok (taxi, szervízkocsi, stb.).

A monitorozott adatok beállított időszakonként GPRS-en átküldésre kerülnek egy szerverre.

A kompakt készülék folyamatos használatra lett tervezve, melyet a külső akkumulátoros áramforráscsatlakozása és a belső tartalék akkumulátor biztosít.

Ideális választás folyamatos autó- és járműkövetésre, gépjármű flották, vagy szervízkocsik, taxikvalamint egyéb logisztikai- és tehergépjárművek követésére, azok haladásának térképen történő meghatározására.

Használatával megelőzheti az illetéktelen járműhasználatot, lopást!

Figyelemmel kísérheti vállalkozása járműveit és a gépjárművek használatának jellemzőit, miközben mindig jól informált lesz a járművek aktuális pozíciójáról és haladási útvonaláról!

Az információkat, opcionálisan elérhető web felület révén felhasználhatja Flotta Menedzsment célokra is.

Az eszköz segítségével vészhelyzet esetén elsőként értesülhet a nem kívánt eseményről (vészjelzés leadásra is alkalmas).

 

Tekintse meg a termék weboldalát!

Kérjen árajánlatot Kereskedőnktőlés Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Kapcsolódó Termékek, megoldások

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.