3

Szeptemberben Cégünk új irodát nyitott Nyugat-Magyarországon, Győrben.

Az új iroda létesítését fejlesztési feladataink indokolták. Győri Kollégáink a korábban már hírül adott uniós pályázat megvalósításán dolgoznak az új szervezeti egységünkben. A pályázati projektben való aktív részvétel mellett a szlovákiai társ cégünk munkáját is segíteni fogják győri munkatársaink. A Projekt ünnepélyes megnyitója sajtótájékoztató keretében történt, melyet október 8-án a győri Klastrom Hotel Barokk termében. A sajtótájékoztató meghívottjai voltak a térségben jelenlévő lapok: Kisalföld, Győri Közélet, Nyugat-Hírmondó.

Emlékeztetőül a Projektről:

A teljes Projekt méret 180.600.000,- Ft-, melyhez 72 millió Ft önrész társul.

A WM Rendszerház Kft. a fejlesztéssel kapcsolatban további 4 új munkahelyet termet győri irodájában.

Projektjükkel egy olyan fejlesztést valósítanak meg melynek célja, hogy megoldást kínáljanak költségcsökkentésre, hatékonyságnövelésre, automatizálás és környezetvédelmi szempontok figyelembevételével egy kulcsrakész rendszer segítségével a vízközmű szolgáltató cégek számára.

Az elektrotechnika, távközlés rohamos fejlődésével egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a nagy közműszolgáltatók részéről az ún. okos mérőóra (smart metering) vagy automatizált mérőóra leolvasás (automated meter reading) megoldások használatára, melyek segítségével a szolgáltatók távmenedzselhetik a hálózatukat, mindig pontos információkat gyűjthetnek informatikai eszközök segítségével a mérőóráikról. A potenciál és a feladat hatalmas, hiszen az Európai Unióban 336 millió közüzemi mérőóra található, hazánkban is több mint 10 millió. A projektjükben olyan megoldás kifejlesztését valósítják meg, mely lehetővé teszi a vízközmű szolgáltató cégek számára a rendszeresen keletkező fogyasztási adatok távleolvasását.

A projekt során kifejlesztésre kerül egy olyan berendezés, amely alkalmas a jelenlegi mérőrendszerekhez való fizikai kapcsolódásra, majd a mért adatokat a GSM/GPRS hálózat segítségével, egyes helyeken akár koncentráltan összegyűjtve egy központi adatgyűjtő szerver csoportnak továbbítja. A kifejlesztendő szerver-alkalmazások alkalmasak a nagy tömegű adatkapcsolat kezelésére, adatok tárolására, kiértékelésére és elsősorban a közműszolgáltatók számára történő átadásra. Az adatok átadása a már meglévő informatikai rendszereinkhez illeszkedve fog történni.

A Projekt kedvezményezettje:

WM Rendszerház Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1116 Budapest, Takaros u. 3.

A közreműködő Szervezet neve:

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1539 Budapest, Pf. 684

NFÜ – Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.