Tisztelt Partnerünk!

 

Tájékoztatjuk, hogy a magasabb szintű kiszolgálás érdekében a szervereinknek helyet adó szerverpark költözése miatt, 2017.03.28 06:00-tól 2017.03.28 14:00-ig az összes szerver szolgáltatásunk (Web, E-mail, Easy backup, M2M, EMR, SubMetering) NEM lesz elérhető.

A kiesés ideje alatt a “WM2M” APN-t használó eszközök újraindulás esetén nem tudnak az APN-be bejelentkezni, így azok kommunikációja megszakadhat, de a szolgáltatás helyreállása után a visszacsatlakozás automatikusan megtörténik!

Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük, megértésüket, türelmüket köszönjük!

Amennyiben a szolgáltatás újraindítása után hibát, fennakadást tapasztalnak, az alábbi elérhetőségeken állnak Kollégáink rendelkezésükre:

M2M SUPPORT

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.