TERMÉKTÁMOGATÁS


 

Ha műszaki támogatással kapcsolatos igénye-, vagy technikai kérései merülnének fel a termékeinkkel, vagy azok beállításával, vagy használatával kapcsolatosan, kérjük a Kapcsolat menüben felsorolt módok valamelyikén jelezze azt részünkre, és mérnökeink a lehető legrövidebb időn belül igyekeznek felvenni Önnel a kapcsolatot.

 

Terméktámogatás, Support

Műszaki ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9:00 – 17:30 óra között nyújt műszaki segítséget és támogatást, a +36 20-333-1111 telefonszámon.

Munkaidőn túl, ügyeleti időszakban ugyanezen a telefonszámon a mobilhálózatokkal kapcsolatos hálózati problémákat lehet bejelenteni.

 

Távoli Segítség (M2M Quick Support)

Amennyiben online technikai támogatásra lenne szüksége, és ezt már kollégánkkal leegyeztette, úgy távoli képernyő-átvétellel, az alábbi M2M Quick Support program letöltésével, és elindításával – majd az előre egyeztetett fiók és jelszó megadásával – kollégánk a megadott IP címre csatlakozik és távoli segítséget nyújt.

M2M Quick Support

 

Hibabejelentés

Hibabejelentéseihez, kérjük használja a hibabejelentes@wmsystems.hu e-mail címet. Feladott bejelentése, elektronikus rendszerünkbe, hibajeggyel ellátva kerül regisztrálásra, ahol az esetet figyelemmel követjük. A bejelentésről Ön e-mail értesítést kap. Ezt követően kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Szerviz feltételek

Tájékoztatjuk, hogy a szervizünkbe beszállított eszközöket csak a kitöltött RMA (Szerviz Átvételi Elismervény) beérkezése után fogjuk tudni javítani. A dokumentum az alábbi linkre kattintva tölthető le: WM Szerviz szabályzat. Az ebben a dokumentumban foglaltak érvényesek a Szerviz folyamatainkra:

1. A jótállás időtartama hat hónap. A jótállási határidő a szolgáltatás elvégzése után a készüléknek a Megrendelő vagy megbízottja részére való átadásával, vagy – ha az üzembe helyezést a WM Rendszerház Kft. végzi – az üzembe helyezés napjával kezdődik.

2. Amennyiben a készülék nem garanciális, a szerviz bevizsgálja és árajánlatot ad a szükséges javításra. Ha az ügyfél nem fogadja el az ajánlatot és javítás nélkül kéri vissza a készülékét, akkor bevizsgálási díjat kell fizetni. Az ajánlat elfogadása esetén a bevizsgálás díjat nem kell kifizetni.

3. Aktuális szerviz árainkat az alábbi Szerviz Árlista dokumentumban tekintheti meg.

4. Ha a munka végzése során a WM Rendszerház Kft. olyan előre nem látott hibát fedez fel, amelynek kijavítására a felek nem állapodtak meg, köteles a hiba felfedezéséről és az ezzel kapcsolatos munka díjáról a Megrendelőt haladéktalanul értesíteni. Ezt a munkát a WM Rendszerház Kft. csak külön megrendelésre végezheti el – a Szerviz árlista árai szerint.

5. Felhívjuk figyelmét, hogy az átvétel során nem észlelt károsodások (beázás, szakszerűtlen, vagy illetéktelen személy által történt javítás, vagy szoftver művelet és egyes mechanikai sérülések) rögzítésének hiánya nem zárja ki azok átvételkori meglétét. Amennyiben a szervizeljárás során ilyen károsodást tapasztalunk, a javítást visszautasítjuk és fenntartjuk a jogot a készülék garanciájának megvonására. A garancia megvonása esetén a bevizsgálási díjat ki kell fizetni.

6. Mechanikai sérülést szenvedett eszközök, még abban az esetben is, ha külső sérülés nem látható rajtuk és a készülék működőképes, a szoftver frissítés során működésképtelenné válhatnak a belső – integrált áramkörök –  sérülése következtében. Ilyenkor alkatrész csere válik szükségessé, ami térítés köteles művelet.

7. A készülék memóriatartalma a szervizeljárás során megsérülhet, vagy elveszhet. Az ebből eredő kárért a WM Rendszerház Kft. a felelősséget nem vállalja.

8. A szerviz nem vállalja a készülék javítását, ha a készülék memóriájában tárolt és a hátlapon lévő IMEI nem azonos, vagy a gyári IMEI címke hiányzik, vagy sérült.

9. A javításra átvett készülékre a WM Rendszerház Kft.-t, illetve megbízottját kézizálogjog illeti meg. Amennyiben a kiadási határidőtől számítva 90 naptári nap elteltével az ügyfél nem viszi el a megjavított készüléket, a WM Rendszerház Kft. a zálogjog érvényesítése útján jogosult a megjavított készüléket saját céljaira felhasználni, vagy kereskedelmi forgalomban értékesíteni és fennálló követeléseit a befolyt összegből kiegyenlíteni.

10. A javításra átvett készüléket az ügyfél átvételi elismervény példánya és a tulajdonos személyi igazolványa bemutatása esetén adható ki. Amennyiben a készüléket megbízottja veszi át, szabályos meghatalmazás és személyi igazolvány bemutatása szükséges.

11. A nem Magyarországra eladott eszközök magyarországi használatra való átprogramozása során a készülék működésképtelenné válhat. Ilyenkor alkatrészcsere válik szükségessé, ami térítés köteles művelet, ha a készülék nem rendelkezik garancia jeggyel, és legalább az eredeti számláról készült másolattal.

SEGÉDPROGRAMOK


 

M2M Easy 2 Security Communicator/IO/ALARM

Firmware
  RÉGI Firmware (R06S) M2M Easy 2 család részére
  ÚJ Firmware (R08F10) M2M Easy 2 család részére

Alkalmazás
  Microsoft .NET 4 Framework (EasyTerm komponens)
  RÉGI EasyTerm v1.2 alkalmazás  és konfiguráció R06 FW-hez (Win XP/Vista/7)
  ÚJ EasyTerm v1.3.1 alkalmazás és konfiguráció R08 FW-hez (Win 7/8/10)
  ÚJ EasyTerm v1.3.1 alkalmazás és konfiguráció R08 FW-hez (Win XP/Vista)

M2M Easy 2 FIRE Communicator

Firmware
  M2M Easy 2 FIRE Communicator Firmware (R06S TMT)

Alkalmazás
  Microsoft .NET 4 Framework (EasyTerm komponens)
  EasyTerm v1.2 alkalmazás és konfiguráció (R06S TMT FW-hez)

M2M Easy CID 

Firmware
  M2M Easy Communicator Firmware v1.592W2

Alkalmazás
  Microsoft Hyperterminal terminál program
  DrTerm konfigurációs program
  DrTerm gyári konfigurációs fájl

M2M Easy FIRE 

Firmware
  M2M Easy FIRE Firmware v1.592 TMT

Alkalmazás
  Microsoft Hyperterminal terminál program
  DrTerm konfigurációs program
  DrTerm gyári konfigurációs fájl

WM-E1S 

Alkalmazás
  WM-E Term alkalmazás v1.3 (Win XP/Vista/7/8/10)
  Microsoft .NET 4 Framework (WM-E Term komponens)

WM-E3S

Alkalmazás
  WM-E Term alkalmazás v1.3 (Win XP/Vista/7/8/10)
  Microsoft .NET 4 Framework (WM-E Term komponens)

WM-E2 / WM-E2L

Alkalmazás
  UniTerm alkalmazás v1.07 (Win XP/Vista/7/8/10)
  Microsoft .NET 4 Framework (UniTerm komponens)

M2M Digital Receiver (Enigma II) /
M2M IP2 Digital Receiver 

Driver
  CDM driver 21.18 (Win XP/Vista/7/8/10)

Alkalmazás
  Feltöltő program (Enigma II Uploader) v1.34
  Kommunikációs Teszter program (IPT) v1.04
  Terminal v2.38 konfigurációs alkalmazás

USB-RS232 csatlakozó (ATEN UC232/Prolific)

Driverek
  USB-soros csatlakozó meghajtóprogram (32 bit – Win XP/Vista/7)
  USB-soros csatlakozó meghajtóprogram (32 bit – Win 7/8)
  USB-soros csatlakozó meghajtóprogram (64 bit – Win 7/8/10)

LETÖLTÉSWeboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.