Alapítás

2002. év, Budapest.

Vállalat

Irodákat működtetünk Magyarországon, Szlovákiában, Romániában. Jelenleg 25 munkatárssal dolgozunk, jórészt mérnökökkel.

Kik vagyunk?

Jelentős IoT/M2M fejlesztőgyártó, és nemzetközi forgalmazó vállalat vagyunk Európában. Partnereinket az elmúlt 16 év tapasztalataival, felkészültségünkkel, professzionális vezeték nélküli adatátviteli megoldásainkkal szolgáljuk (hardver, szoftver és alkalmazás).

Fő tevékenységek: mobil kommunikációs készülékek hardver és alkalmazás-szintű tervezése, szoftver integráció, adatok menedzseléseSIM-kártyás szolgáltatások, technikai támogatás.

hazai- és nemzetközi mobilszolgáltatók, rendszer integrátor cégek, közüzemi- és energia szolgáltatók, vagyonvédelmi- és ipari cégek elismert partnerei vagyunk.  Cégünk a nemzetközi modulgyártók (Gemalto®, Telit®) sikeres Partnere.

Készülékeinkkel az M2M & IoT piacra fókuszálunk, mobilhálózati adatátviteli megoldáskat kínálva Ügyfeleinknek.

Fogyasztásmérő modemeket, ipari routereket, adatkoncentrátorokat, átjelző kommunikátorokat kínálunk – melyek a mobilszolgáltatók, vezeték nélküli internet hálózatát használják (CDMA 450, 2G, 3G, LTE 4G, LTE450 és Narrow-Band). Az adatok begyűjtésre Felhő szolgáltatást, az adatok központba való továbbítását (eredmények kiértékelése, megjelenítése), és menedzsmentjét biztosítjuk. Mindezt a távoli elérés és monitorozás, felügyelet, a vezérlés, és a beavatkozás lehetőségével.

     Kormos Béla
     Ügyvezető Igazgató

Komplett megoldásokat kínálunk az Okos városok, a Fogyasztás-mérés, Vagyonvédelem, Telemetria, az Ipari Automatizáció és Monitoring területeire.

Vezeték nélküli kommunikáció megoldásokat tervezünk és fejlesztünk. Termékeink az IoT (Internet of Things) és az M2M (gépek közti kommunikáció) technológiákon alapulnak, LTE és Narrow-Band szolgáltatásokat biztosítva Ügyfeleink részére.

Skálázható adatátviteli készülékeket építünk, melyek a mobilszolgáltatók biztonságosvezeték nélküli internet hálózatát használják, valamint a Felhő szolgáltatásait – az adatok és rendszerek összekapcsolására.

Termékcsaládok széleskörű változatait kínáljuk, melyek lefedik a nemzetközi piaci- és ipari igényeket.

Hardver fejlesztéseinkkel, szoftver integrációs munkáinkkal megvalósítjuk az ügyfél-oldali igényeket, a vezeték nélküli adatátviteltől, egészen a központi adatgyűjtésig – az eredmények kiértékelésén a megjelenítésen át – értesítésekkel, riasztásokkal, távoli eléréssel-, vezérléssel és monitorozással.

Termékeink által, a legújabb minőségi technológiákat biztosítjuk, a széleskörű mobil internet kapcsolat-, és a világszerte használató CDMA 450, 2G, 3G, LTE 4G, LTE 450, Narrow-Band IoT (NB) Cat.M modulok által.

Célunk az M2M/IoT folyamatok környezeti előnyeinek növelése, kiterjesztve a vezeték nélküli technológiákat a legújabb hálózati platformokra (mint Narrow-Band, CDMA 450, LTE 450, 4G LTE standerdek és hálózati sávok).

Projekteket indítunk, új piaci területek irányába, hogy termékeinket a nemzetközi piacokkal is megismertessük.

A fejlesztésben és terméktámogatásban szerzett tapasztalatunk révén, szeretnénk új Ügyfeleket bevonni, integrálva készülékeiket és rendszereiket, segítve azok kommunikációját, bekapcsolva és bevezetve őket az M2M világába.

 • Kompetencia: 16 éve fejlesztjük technikai ismereteinket, rátermettségünket a mobil kommunikációs fejlesztések kapcsán, a legújabb technikákat felhasználva
 • Integritás: Ügyfeleinkkel együttműködve, felhasználjuk tapasztalatainkat a termékeink bevezetése során, hogy a végfelhasználók részére kész rendszert adhassunk
 • Megbízhatóság: kommunikátoraink biztosítják a készülék felügyelet, riasztás értesítés, kiesés menedzsment, automatikus helyreállás funkciókat
 • Folyamatosság: a gyártás során nagy figyelmet szentelünk az ellenőrzési folyamatoknak (QM minőség biztosítás) és a széleskoörű, megbízhatósági teszteléseknek
 • Nyitottság: nyitottak vagyunk új célterületek és szektorok irányába, menedzselve az ügyfél-oldali igényeket megoldásaink kapcsán; új területeket is feltérképezünk hogy terjesszük az M2M / IoT népszerűségét
 • Biztonság: a kommunikáció és csatlakozás során biztonsági protokollokat, azonosítást, és titkosítási formákat alkalmazunk
 • Felelősség: felelősséget érzünk fejlesztéseinkért, ezért kommunikációs- és terméktámogatási csatornákat működtetünk, hogy segítsük Vevőinket/Látogatóinkat hogy még hatékonyabban tudják használni készülékeiket; minden termékünkhöz részletes felhasználói dokumentációk és útmutatók állnak rendelkezésre
 • 2006-ban vállalatunk az ISO 9001:2015 minőségbiztosítási rendszert használja a „mobil adatkommunikációs készülékek tervezése és fejlesztése és az információs technológiai szolgáltatások működtetése” során. Jelenleg CERTOP ISO 9001:2015 tanúsítvánnyal rendelkezünk.
  Fejlesztési, gyártási- és üzleti folyamatainkat a minőségbiztosítási rendszer szerint szabályozzuk és működtetjük.
 • Felkészültünk az IT biztonság rendszer bevezetésére (ISO/IEC 27001).
 • 2016. óta rendelkezünk FIRA Platform tanúsítvánnyal. A megbízhatósági tanúsítvány igazolja, hogy cégünk tevékenységeit a nemzetközi normatívák és sztenderdek szerint működteti. A tanúsítás igazolja, hogy vállalatunkkal az üzleti kapcsolatok kiépítése biztonságos, üzleti tevékenységünk megbízható.
 • A WM Rendszerház Kft. tagja az Akkreditált Tudományos Innovációs Klaszter csoportnak.
 • Az Európai Uniós fejlesztési projektjeinket az Új Széchenyi Projekt támogatásával valósítottuk meg.