WM Rendszerház Kft. részt vett a törökországi Izmirben, 2015. Október 8-11. között megrendezett, Kent Expo 2015 nemzetközi kiállításon.

A török IZFAS és IZSU szervezetek által megrendezett, vízgazdálkodási konferencián és kiállításirendezvényen előtérbe került a tudatos energiafelhasználást és a környezeti erőforrásaink megőrzését támogató megoldások keresése, bemutatása.

A rendezvényen 90 vállalat mutatta be szakmai megoldásait a városgazdálkodás, vízgazdálkodás és energia menedzsment területeire nézve, a világszerte jelenlévő környezeti problémákra, előre mutató, energiatakarékos és hatékony, környezeti erőforrás kímélőmegoldásokat felvonultatva.

A standunkon bemutatott, a távoli mérés-adatgyűjtés, energiafelhasználás-mérés és környezeti elemek mérése területein bemutatott energia gazdálkodási megoldásaink sok érdeklődőt vonzottak.

Az adatkommunkációs termékeink által, az energiaszolgáltató felügyeleti központjába beküldött, feldolgozott és kiértékelt adatokat az EMR® Szerver jeleníti meg.

 

A kiállítási plakátra kattintva megtekintheti a Kent Expo 2015 weboldalát.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben további információra van szüksége.

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.