Az M2M Router Pro univerzális routerünk, professzionális célokra alkalmas. Egy „okoslámpás” projekt nyilvános, németországi bemutatója kapcsán jelesre vizsgázott.

A demonstráció célja az volt, hogy köztéri nagyteljesítményű, korszerű Full LED SL lámpákba beszerelt M2M Router Pro készülékek szolgáltassák a rendezvény WiFi-n elérhető műsorrendjét és programját egy weboldalon, amit a szervezők így könnyedén megosztanak az érdeklődőkkel, például nagyobb rendezvények vagy egyéb nagyszabású rendezvények ideje alatt.

A router címére, a különféle mobil eszközökkel bejelentkező készülékek (telefon, laptop) és felhasználóik direkt eléréssel (jelszó nélkül), publikusan csatlakozhattak és léphettek be a készülék által működtetett weboldalakra.

Ezen felül, a router által begyűjtött, csatlakozó biztonsági kamerák képeit is folyamatosan, online közvetítette a csatlakozó érdeklődők részére.

A megoldás fő előnye a rugalmasság, a tartalmi szolgáltatás, az online megosztás, a mobil elérés, és a router funkciók biztosítása (felhasználó mobiltelefonja-kamera, felhasználó-weboldal, ethernetes vezetékes kamera-vezeték nélküli hálózat).
A routeren könnyen cserélhető a tartalom (weboldal a micro SD kártyán) a rendezvényszervezők részére.

 

A projekt hosszútávú további céljai:

– köztéri “okos” világítótestek közti egyéni kommunikáció, melynek során -a forgalomfigyelés
– ingyenes WiFi és internet szolgáltatást egy-egy területet lefedve
– a lámpák vezetéknélküli elérése révén, a fényerősség is szabályozható – így energiamegtakarítás is megvalósítható
– online reklámfelületek működtetése
– ipari területen belüli zárt adattovábbítás
– bevásárló centrumok parkolóiban reklámanyagok közlése
– közterületi zárt láncú megfigyelő rendszerek részére

 

Linkek:

A FULLED honlapja (Kaona)

M2M Router Pro

 

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

-small-2-DSCF3007_kiemelt

M2M Router PRO 3

Sokoldalú 3G / LTE 4G / LTE 450 MHz ipari router, Modbus Gateway funkcióval, WiFi és Dual-SIM opcióval, számos bővítési lehetőséggel

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.