16. alkalommal került megrendezésre 2012. Október 11-14. a MÜSIAD Isztambulban (Nemzetközi üzleti fórum és nemzetközi kongresszus), a muszlim országok üzleti kiállítása, melyen a Magyar Kereskedelmi- és Iparkamara, magyar-török tagozatú delegációjának meghívása kapcsán vehettünk részt.

Az Isztambul közelében elfekvő hatalmas területen található Törökország legnagyobb iparterületén és a világ leggyorsabb ütemben fejlődő ipari térségében – Kocaeli területén – került megrendezésre a színvonalas rendezvény. A kongresszus és fórum kapcsán több nemzetközi és muszlim vállalat képviselőivel folytattunk sikeres ügyféltalálkozókat és üzleti megbeszéléseket. Ezt követően került sor, a CNR expó center területén megrendezett, 3 napos technológiai és üzleti kiállításra, ahol a célpontot elsősorban a „gyorsan fejlődő technológiákat kiszolgáló megoldások kiterjesztése az iszlám területek számára” jelmondat jelképezte. A két évente megrendezendő nemzetközi kiállításon, 84 ország (750 cég) mutatta be megoldásait a nem kevesebb, mint 175 ezer látogató számára.

A hazai iparkamara –a BCCI (Budapest Chamber of Commerce & Industry) – standján a WM Rendszerház Kft. bemutatta portfólióját az energiafogyasztás távoli leolvasására, a mobilhálózati adatátviteli előnyökre és további e-szolgáltatások M2M-alapú lefedésére, egyéni és integrált megoldásait a muszlim üzleti régió számára.

Érdeklődőink számára bemutatásra került, az M2M-alapú, mobilkommunikációs előnyöket kínáló végpont-szerver és adatkoncentrátor-szerver (Központi Adatgyűjtő Szerver) koncepciója és alkalmazásának előnyei, valamint érdeklődőink üzleti igényekhez szabva a következő megoldások: azM2M Pro eszköz (ipari router és adat koncentrátor), a M2M Modem Plus (PLC kapcsolatú GPRS végponti eszköz), a WM-AMR-WATER (vízmérő távleolvasó végponti eszköz), a WM-AMR-ELECTRICITY(villamos áram fogyasztásmérő távleolvasó eszköz), az Easy Communicator (biztonságtechnikai és távfelügyeleti eszköz).

A linkre kattintva megtekintheti a Müsiad fórum és kiállítás hivatalos weboldalát (angol nyelven).

Köszönjük a meghívást, és látogatóink szívélyes érdeklődését!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.