A WM Rendszerház szeretettel meghívja Önt a 2016. Március 1-3. között megrendezendő Middle East Electricity 2016 (MEE 2016) kiállításra, Dubajba. Az esemény a Dubai World Trade Centre területén kerül megszervezésre.

Az idén 40. alkalommal megrendezett nagy szabású világkiállításra, ahol 126 ország, 1600 kiállító céget és több tízezer érdeklődő látogatót várnak az energetikai és ipari megoldások területeiről. A jeles kiállításon cégünk is részt vesz kiállítóként, már nem első alkalommal.

 

Cégünk elsősorban az alábbi m2m megoldásait készül bemutatni: energia menedzsment, ipari adatátvitel és koncentrált adatgyűjtés, Smart Metering, gépjármű logisztika és munkabiztonság.

Találkozzunk a kiállításon, és ismerkedjen meg m2m megoldásainkkal, termékeinkkel, szolgáltatásainkkal! 

 

Kérjük, látogassa meg a WM Rendszerház Kft standját (DWTC, S2C60–es stand).

Szeretettel várjuk!

Az alábbi képre kattintva megtekintheti MEEE 2016 kiállítás hivatalos weboldalát:

Lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben további információra van szüksége.

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

meeloggo_kiemelt

MEE 2016 kiállítás beszámoló

Részt vettünk a Middle East Electricity 2016 kiállításon

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.