Cégünk kiállítóként képviseltette magát Németország egyik neves telekommunikációs és információtechnológiai kiállításán – a 20. Nemzetközi Messe Essen vásáron 2012. Szeptember 25-28. között Essenben, ahol több magyar biztonságtechnikai cég is bemutatkozott.

A nagy szabású nemzetközi kiállításon 40 ország, a világ minden részéről érkező mintegy 1.086 kiállítója mutatta be biztonságtechnikai- és tűzvédelmi megoldásait. Mi első alkalommal vettünk részt a 4 napos rendezvényen, melyre azért esett a választásunk, mert vonzónak találtuk bemutatni a nyugati világ és egyben nyugat-Európa számára, megbízható működésű, minőségi, biztonságtechnikai termékmegoldásainkat.

A WM Rendszerház standján, a vezeték nélküli stabil mobilhálózati 2G/3G/3G+ adatátviteli megoldások kapcsán, bemutatásra került a teljes biztonságtechnikai termékcsaládunk, valamintnéhány megoldásunk a biztonsági témához szorosan kapcsolódó Telemetriai és AMR területéről is.

Kiállításra került a legsikeresebb és legnagyobb darabszámban értékesített vagyonvédelmi/biztonságtechnikai átjelző- és felügyeleti megoldásunk – az M2M Easy Communicator– valamint itt debütált annak felújított változata is – az M2M Easy Security Communicator termékünk.

Ezen felül a tűzmegelőzésre a nemzetközi TMT minősítéssel rendelkező M2M Easy Communicator Fire– tűz riasztás átjelző – készülékünket ajánlottuk. Megtekinthető volt még a WM-GIO távfelügyeleti eszközünk, az M2M Pro 2 router/adatkoncentrátor eszközünk (mint kamera megoldás és internet megosztás), valamint a távfelügyeleti-, vagyonvédelmi központok részére nélkülözhetetlen, IP-alapú digitális vevő berendezés – az M2M IP receiver– és természetesen a termékekhez szorosan kapcsolódó interfész felületek, a központosított szervermegoldások is.

A biztonságtechnikában és tűz megelőzésben bemutatott termékeinkre egyaránt vonatkoznak az alábbiak: könnyű kezelhetőség, egyszerű szoftveres használat, egyszerű telepíthetőség, megbízhatóság, kiváló ár/érték arány.

Megoldásainkat a standunkra látogató cégek közül többen érdeklődéssel figyelték, akik között leginkább olasz, francia cégek mutattak komoly érdeklődést, de még közel-keletről is kaptunk megkeresést.

Az alábbi linkre kattintva megtekintheti cégünk a Messe Essen kiállításon bemutatott hivatalos weboldalát (német, vagy angol nyelven).

Köszönjük látogatóink érdeklődését!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.