Honlapunkon bevezettük a chat elérést, így mostantól egy gombnyomással bármikor elérhet minket! Amennyiben egyszerűen és gyorsan kapcsolatba kíván lépni velünk, hogy termék információhoz jusson, keressen minket és tegye fel kérdését az M2M chat vonalon! Munkaidőben 9.00-17.30 között online fogadjuk chat üzenetét, kérdését. Munkaidőn kívül chat üzenete az üzenetrögzítő rendszerbe kerül, melyre a következő munkanapon a lehető leghamarabb online válaszolunk.
Az M2M Chat valós idejű kommunikációt biztosít az Ön számára. A chat ablak a www.m2mserver.com weboldalunkról, a jobb alsó sarkánál található gombbal nyílik meg. Ehhez mindössze email címét, nevét vagy elérhetőségét kell megadnia! Miután Ön begépeli kérdését a chat ablakban és a küldésre kattint, üzenete azonnal megjelenik chat ügyintézőnk képernyőjén, így akár néhány másodperc alatt választ kaphat kérdésére.
M2M Chat - Maradjunk kapcsolatban!
title

Felkeltettük az érdeklődését?

KÜLDJE EL ÉRDEKLŐDÉSÉT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.