Tisztelt Partnerünk! Munkatársaink ebben az évben 2017. december 21. 17:00-ig elérhetőek. Az ünnepi időszakban a fejlesztés, a support, és az árukiadás szünetel. Elérhetőségeink az ünnepek alatt: Ügyeleti telefonszám: +36 20 333 1111, Hibabejelentés: hibabejelentes@m2mserver.com
A jövő évben 2018. január 3-a 9:00-tól állunk ismét szíves rendelkezésére. Az ünnepi időszakban beérkező elektronikus- és postai leveleket is akkor kezdjük feldolgozni.
Köszönjük egész éves megtisztelő bizalmukat! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag, Boldog Új Évet Kívánunk!

Felkeltettük az érdeklődését?

KÜLDJE EL ÉRDEKLŐDÉSÉT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.