Örömmel adunk hírt arról, hogy saját fejlesztésű és gyártású eszközünk, a WM-AMR-WATER termék elnyerte a hazai nívós szakkiállítás, termék NAGYDÍJÁT, ecotech és innováció kategóriában. Sőt, külön dicséretben is részesült, mint a legjobban elkészített pályázati anyag!

Megállapíthatjuk, hogy sikeresen zárult számunkra az első INDUSTRIAUTOMATION 2012, Nemzetközi ipari- és automatizálási szakkiállítás, Budapesten.

A Hungexpo Vásárközpont “A” pavilonjában 6000 m2-en fogadta az érdeklődőket. A hazai cégekkel együtt 13 ország 250 kiállítója mutatta be termékeit, szolgáltatásait, újdonságait, közzel 12 000 látogatónak.

A standunkon folyamatosan telt ház volt és a Fórum Színpadi előadás sorozatunkra is sokan voltak kiváncsiak.

Aki nem tudott eljönni annak szívesen elmondják kollégáink, amit az ipari mobil adatkommunikációról tudni érdemes, csak jeleznie kell felénk.

Érdeklődjön, tegye fel kérdéseit, találjuk meg együtt igényeire a testreszabott megoldást!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.