Örömmel tudatjuk, hogy elkészült és kiadásra került, cégünk legújabb, piacvezető router termékünk LTE változata – az M2M Router Pro®.

A DUAL SIM váltazatú router LTE 450 MHz-en is működik !

Használata és alkalmazása, az egész M2M piaci szegmens területén ajánlott, a gép-és-gép közti kommunikációban.

Siker termékünk ezen változata, az NTLM® cég legújabb modulját, az Altair® LTE chipsetet használja.  

A készülék a megbízható és jövőbe mutató technológiát képviselve, a növekvő piaci igények kiszolgálására, és az elavult és jelenleg is használatban lévő CDMA450 technológia korszerűbb leváltására is hívatott.

A 4G modul alkalmazásával a vezeték nélküli router, a világszerte jelenlévő, négy frekvenciasávon használható (450/800/1800/2600MHz).

Az Altair® ALT3800 chipsetes NTLM® modul támogatja az LTE és LTE-A 9/10/11 Cat 4. szabványokat, melynek révén 150 Mbps letöltési-, és 50 Mbps feltöltési sebességet kínál.

A készülék duál SIM-kártya használatot is biztosít. A router menedzsmentje és konfigurációja az eszközön futó web alapú OpenWRT® felületen lehetséges.

 

Az Altair Semiconductor®, az LTE chipsetek piacvezető gyártója világszerte. A vállalat kiajánlásával került alkalmazásra a hatékony 450MHz-es LTE modul.

 

A bejelentésről, a PR Newswire (Izrael) oldalán megjelent cikket itt tekintheti meg:http://www.prnewswire.com/news-releases/leading-m2m-solution-provider-selects-altair-semiconductor-to-power-new-450mhz-lte-router-502554111.html

 

Tekintse meg a termék weboldalát!

Kérjen árajánlatot Kereskedőnktőlés Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

 

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

m2m-router_pro_uj2-kiemelt

LTE450 M2M Router PRO 3

Sokoldalú, professzionális LTE 450 MHz router, Modbus Gateway funkcióval, WiFi és Dual-SIM opcióval, bővítési lehetőségekkel

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.