A Közel-Kelet legnagyobb információtechnológiai vásárán 2012. Október 14-18. – a 31 éve megrendezésre kerülő, „keleti CeBit-en” – a Dubai nemzetközi technológiai kiállításon, a Gitexen több magyar cég is bemutatkozott, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) támogatásával. A nagy szabású nemzetközi kiállításon, mintegy 144 ország (3.500 cég) mutathatta be termékeit, megoldásait, így mi is képviseltettük magunkat.

A WM Rendszerház standján, a mobilhálózati adatátvitelére koncentrálva, önálló M2M-adatátvitelre képes termékcsaládokat mutattunk be, melyek a nemzetközi GSM szolgáltatók által üzemeltetett hálózatokon is igénybe vehetők. Megoldásainkat a közel keleti térségből ellátogató országok képviselői közül – többek közt az alábbi országokból: Pakisztán, India, Dubai, Kuvait, Szíria, Irak, Irán, Omán, Líbia, Szaúd-Arábia, Szudán – és a telemetriai, távközlési, és telekommunikációs területekről résztvevő érdeklődők számára, valamint neves nemzetközi és közel-keleti ipari szolgáltatók, energetikai hatóságok (villamos és víz művek, olajfúró társaságok) és további ipari rendszerek távoli üzemeltetői számára elkészített demó környezet formájában mutattuk be.

A kiállítás eseményeire és a megkeresésekre alapozva, tapasztalataink szerint a térségben nagy az érdeklődés a jelenlévő vezetékes hálózatok kiszolgálásán felül, a térségben innovatív értéket képviselő mobil adatátvitelre, és távoli szerveres kapcsolatú komplett M2M-alapú megoldásokra, melyek iránt látogatóink nagy érdeklődést tanúsítottak.

A kiállításon főként az AMR/Telemetria (energiafogyasztási- vagy ipari adatok távoli átjelzése) területet éreztük hangsúlyosnak. Így a témával kapcsolatban kiállított termékein a következők voltak:M2M Pro (ipari router és adat koncentrátor), M2M Modem Plus (PLC kapcsolatú GPRS végponti eszköz), WM-AMR-WATER (vízmérő távleolvasó végponti eszköz), a WM-AMR-ELECTRICITY (villamos áram fogyasztásmérő távleolvasó eszköz), valamint további megoldások, és a megoldásokhoz kapcsolódó, M2M-alapú Központi Adatgyűjtő Szerver is bemutatkozott).

A linkre kattintva megtekintheti cégünk a Gitex-en bemutatott nemzetközi portfólióját (angol nyelven).

Köszönjük a meghívást, és látogatóink szívélyes érdeklődését!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek
7

A világ legkisebb HSPA+ modulja M2M alkalmazásokhoz

A Gemalto kiadta a világ legkisebb HSPA+ modulját

Részletek

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.