3

2011. december 16-án, Győr egyik patinás éttermében cégünk sajtótájékoztatót tartott. A rendezvény a GOP-os Projektünk zárásának megünneplése volt. A „GSM – alapú vízóra távleolvasó kommunikátor és Központi szerver alkalmazás” című pályázat megvalósítása 2010 októberében indult. A sikeres megvalósítás érdekében az új telephely kialakítása mellett több új munkahelyeket is teremtettünk.

Kifejlesztésre került egy olyan adatkommunikációs berendezés, amely alkalmas a jelenlegi mérőrendszerekhez való fizikai kapcsolódásra, majd a mért adatokat a mobil hálózat segítségével egy központi adatgyűjtő szerver csoportnak továbbítja. A termékfejlesztés során figyelembe kellett venni a hosszú működési időtartamot (2-9 év) és a szélsőséges környezeti hatásokkal szembeni védelmet, mint például a hőmérsékleti körülmények vagy a vízhatlanság szüksége.

Elkészült a fejlesztéshez egy szerver szoftver, amely az integrációt segíti és lehetővé teszi például egy vízóra fogyasztási adatainak begyűjtését, kiértékelését és tárolását valamint statisztikák készítését. Mindezt nem csupán havi egy alkalommal, hanem folyamatosan, tetszőleges időben és gyakorisággal. Ezáltal a Közműszolgáltatók nemcsak a fogyasztási szokásokról kaphatnak pontos képet, hanem az esetleges rendszer hibák kiszűrésénél is megtakaríthatnak időt és rengeteg költséget, így jelentősen csökkenteni tudják a felesleges veszteségeiket.

A pályázatban szereplő eszközök dokumentációi:

Központi Alkalmazás Szerver

WM-AMR-WATER Kommunikátor eszköz

 

A Projekt kedvezményezettje:

WM Rendszerház Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1116 Budapest, Takaros u. 3.

 

A közreműködő Szervezet neve:

MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 1539 Budapest, Pf. 684

NFÜ – Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.