Nagy örömünkre szolgál, hogy egy újabb lehetőséget találtunk, ahol terjeszthetjük – immáron egy évtizede töretlenül – a vezeték nélküli adatkommunikáció nyújtotta gazdasági és kereskedelmi előnyöket.

Úgy döntöttünk, saját standdal jelenünk meg egy újra szervezett, de a rég múltra méltán büszke kiállításon. Szeretnénk hozzájárulni ehhez a hazai eseményhez szakmai tudásunkkal, valamint színvonalát emelni előadás sorozatainkkal.

A kiállításon önálló, de egymással szoros kapcsolatban álló ipari ágazatokat mutat be a HUNGEXPO aBudapesti Vásárközpontban.

Jelen lesznek a hazai és külföldi piac meghatározó szereplői, akik szívesen várják a látogatók kérdéseit.

A legtöbb standon, mint ahogy a miénken is a gyakorlatban, működés közben tekintheti meg az ajánlott rendszereket, megoldásokat.

Különböző tematikára épülő előadássorozattal várjuk a résztvevőket a Fórum Színpadon, amelyben nem elméleti víziókról, hanem gyakorlati tapasztalatokról fognak szólni a prezentációk.

Standunkon (“A” pavilon 309/B) működés közben tekintheti meg az ajánlott rendszereinket, megoldásainkat.

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.