Mérnökeink és technikusaink továbbképzésen vehettek részt a piacvezető Gemalto/Cinterion otthonában, Berlinben.

Cégünk igyekszik a fejlesztéseinkben alkalmazott kommunikációs technológiáról, lehetőségeiről naprakészen tájékozódni, kollégáink tanulmányútja is ezt a célt szolgálta.

A lehetőségek széles palettájáról választhatunk, mint Cinterion felhasználók, ez természetesen minden fejlesztő partnerünk számára is lehetséges.

 

Melyek ezek a lehetőségek?

  • az árképzésben (projekt árak)
  • fejlesztési támogatásban (szakképzett gárda áll rendelkezésre a fejlesztők kérdéseinek megválaszolására, tapasztalatok cseréjére)
  • a kész fejlesztések bevizsgálására is kínál segítséget a gyártó

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.