A WM Rendszerház Kft. részt vett a Hannoverben, 2015. Március 16-20. között megrendezett, CeBIT 2015 világkiállításon.

A nemzetközi rendezvényen a szakmai piac és elektronikai ipar újdonságait, jövőbe mutató megoldásait tekinthették meg az érdeklődő vendégek, melyet számos közismert, nemzetközi nagy márkanév mellett mi is képviselhettünk.

A rendezvényen 70 országból érkező 3300 vállalat mutatta be, több ezer újdonságait, melyet Angela Merkel német kancellár beszéde nyitott meg.

Standunkon cégünk, a professzionális és otthoni felhasználásra készült sikertermékeit mutatta be. A készülékek közül többet működés közben is láthattak és közelebbről szemügyre is vehettek Látogatóink.

A legnagyobb érdeklődést a Tracking személyi- és csomagkövető megoldásainkra, az M2M PRO 3® univerzális 3G/WiFi-alapú router- és ipari adatkoncentrátorra regisztráltunk. Ezen felül az M2M Easy ALARM ZigBee® otthonfelügyeleti okos megoldásunkra nagyon sok látogató volt kiváncsi.

Az adatkommunkációs termékeink által, a központba beküldött és ott feldolgozott adatokat az EMR® szervermegoldások segítségével a rendszer, látványos megjelenítéssel párosulva, kiértékelve jeleníti meg.

A sok érdeklődésnek, személyes találkozónak, beszélgetésnek köszönhetően elmondható, sikeresnek értékelhetjük részvételünket a nagyszabású világeseményen. Szakmai megoldásainkra és termékeinkre érkezett visszajelzések azt igazolják, hogy jelenlétünk megalapozott a CeBIT világkiállításon!

Termékeinkre nemzetközi szinten is egyre fokozódó igény van, mind az otthoni felhasználás, mind az ipari szektor, és a biztonságtechnika különféleágazataiban. Kiállítási részvételünket a Magyar Nemzeti Kereskedőház (Hungarian Trading House) segítette. Ezúton is köszönjük támogatásukat!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.