Tisztelt Partnerünk!

A WM Rendszerház bemutatja a professzionális otthoni használatra,valamint az energetikai piacraszánt sikeres Megoldásait. 

A közelgő CeBIT 2015 világkiállításon Március 16-20. között, Hanoverben készülünk bemutatni legsikeresebb termékeinket!

 

A kiállításon megtekinthető lesz, a professzionális adatátviteli célra ajánlott M2M Pro 3® univerzális HSxPA router készülék.

távoli vízfogyasztás leolvasására alkalmas WM-AMR-WATER® metering eszköz.

Valamint, a privát biztonság és otthon automatizálási területre célzott, nagyszerűen használható Zigbee-alapú kommuminkációt használó, M2M Easy ALARM ZigBee® kommunikátor és ZigBee szenzorok.

Ezen felül, az EMR Therm® (Egységes Megjelenítő Rendszer) hőmennyiség mérésre és AMR távolienergiafogyasztás leolvasási célra használható, az energiaszolgáltatói szektor részére elkészített szoftver.

Valamint az EMR Tracking®, a GPS-követésre készített diszpécser szoftver (biztonsági célú gépjármű és személy követés), és az ehhez kapcsolódó biztonsági célú nyomkövető (Tracking) megoldások is.

 

Termékeink révén komplett megoldásokat kínálunk Ügyfeleinknek!

 

Szeretnénk meghívni Önt, a CeBIT 2015 kiállításra, standunkra, Hanover városába, Németországba, 2015. Március 16-20. között.

 

A helyszínen közelebbről is megismerhet minket, élőben, működés közben, demó környezetben tekintheti meg termékeinket!

 

Keresse standunkat, a Hall 6 csarnokban, a B40-es standon (WM SYSTEMS LLC.)

 

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, amennyiben további információra van szüksége:

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.