Az M2M Pro3 Concentrator® eszközünkkel egy AMR/AMI távleolvasási fejlesztési integrációs projekt keretében, sikeresen kiolvassuk a széles körben elterjedt, Zenner® vízmérők lakossági adatait,Wireless M-Bus kommunikációval.

A Zenner® EDC M-Bus rádiós fejegységét elsődlegesen a hagyományos hideg-, és meleg vízmérők valamint kompakt hőmennyiségmérők esetén alkalmazza. A modul utólagosan –a hitelesítés elvesztése nélkül- felhelyezhető vagy a mérővel együtt rendelhető. Utóbbi esetben az alapértékek beállítását a gyártó díjmentesen elvégzi. A leolvasást az egység, a mérőóra által kibocsátott elektronikus impulzusok érzékelésével számlálva végzi.

rádiós modul az RF 868MHz-es szabványon kommunikál. Ennek során, az adapter 20 mp-ként továbbküldi az óráról vételezett fogyasztási adatokat (literben) az adatkoncentrátor eszközünk részére. Ezáltal fogadjuk és begyűjtjük, majd biztonságos vezeték nélküli ipari GPRS mobilhálózaton az adatközpontba átjelezzük.

A szerver oldalon összevetjük és kiértékeljük az adatokat, és a napi óraállás, havi mérőállás formában, grafikonos, mutatós felületen megjelenítésre kerül.

Ezáltal mind a Szolgáltató, mind az Ügyfél pontos, naprakész információt kap a fogyasztások alakulásáról, eloszlásáról.

Megoldásunk a hazai és nemzetközi méróra távleolvasás üzletágat erősíti!

 

 

Tekintse meg a termék weboldalát!

 

Kérjen árajánlatot Kereskedőnktőlés Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.