A világhírű Gemalto® modulgyártó kiadta, az eddigi legkisebb méretű HSPA+ modulját, aCinterion® PH8-at, melyet kifejezetten M2M felhasználásra kínál.

A korábban kapható, sikeres EU3 modul méltó utódaként, egy teljesen újragondolt, GPS vevőfel és sok más értékes tulajdonsággal felruházott, de kisebb méretű, kedvezőbb árú modult tarthatunk a kezünkben.

A fejlesztés eredményeként, egy robosztus erővel felvértezett, szélessávban működő modult kapunk, mely a rugalmasan illeszhető a 80-tűs csatlakozócsalád tagja. Ez a család még hosszú évekig elérhető átmenetet kínál a 2G-3G szabványok között. A termék ugyanígy megbízható hidat képez a terjedőben lévő 4G LTE hálózatok felé is.

A PH8 használatlával lehetővé válik a biztonságos, nagy sebességű hang-, és adatkommunikációs átvitel, mely a globálisan elérhető 2G és 3G mobil hálózatokon használható.

A modul mindössze 2mm magas, így ideális olyan M2M célokra történő alkalmazásra, ahol kevés a hely, vagy kompakt méretű megoldásra van szükség, mint ipari PDA-k, GPS-követési eszközök és rendszerek (tracking & tracing), diszkrét biztonsági rendszerek, eHealth megoldások.

A modul egyedi hőmérsékleti tűréssel rendelkezik, melyet a -40°C és +85°C közötti tartományban tud bizonyítani. Így akár extrém körülmények közt is ki tudja használni fejlett kommunikációs képességeit. Az integrált hang kódolási algoritmusok, a kitűnő hangminőség, a GPS képesség és a kihangosítási képessége folytán mobil alkalmazásokba, PDA készülékekbe mint megoldás, a legideálisabb választás.

Ide kattintva megtekintheti a Cinterion® PH8 modul technikai részleteit!

Felkeltettük a figyelmét?

KÜLDJE EL A KÉRDÉSEIT

Az alábbi megoldásokra, termékekre hívjuk fel figyelmét:

Weboldalunk Google Analytics követést használ

Tájékoztatjuk, hogy weboldalunk látogatottsági- és érdeklődési köreinek elemzése végett Google Analytics monitorozást használunk, melynek célja képet adni a látogatások felosztásáról, anonim módon.
Ezen adatokat cégünk, saját részre történő - nem személyes adatot használó - belső-, marketing célú döntések meghozatalához használja (promóció, tendenciák, látogató cégek felkeresése), harmadik fél részére át nem adja.
További információ a Google adatvédelmi irányelveiről: www.google.com/analytics

Kérjük az alábbi gombok segítségével engedélyezze, ha Elfogadja a Google Analytics szolgáltatás használatát, vagy jelezze, ha Nem engedélyezi azt.